Зайцева 3.І. Український науковий рух: інституціональні аспекти розвитку (кінець XIX – початок XX ст.) - Удод, О.А. (Український історичний журнал, 2006)
Рецензія на книгу: Зайцева 3.І. Український науковий рух: інституціональні аспекти розвитку (кінець XIX – початок XX ст.). – К.: КНЕУ, 2006. – 368 с.