Пам'яткознавчі студії в Україні: теорія і практика - Пиріг, Р.Я. (Український історичний журнал, 2008)
Рецензія на книгу: Пам'яткознавчі студії в Україні: теорія і практика / Відп. ред. В. Горбик. - К.: Інститут історії України НАН України, 2007. - 335 с.