Л.Ф.Писарькова. Державне управління в Росії з кінця XVII до кінця XVIII ст.: Еволюція бюрократичної системи - Шандра, В.С. (Український історичний журнал, 2008)
Рецензія на книгу: Л.Ф. Писарькова. Державне управління в Росії з кінця XVII до кінця ХVIII ст.: Еволюція бюрократичної системи. – Москва: Російська політична енциклопедія (РОСПЕН), 2007. – 743 с.