Обвинувачення репресованих в Україні періоду «Великої чистки» 1937-1938 рр. - Нікольський, В.М. (Український історичний журнал, 2008)
У статті на основі документів Державного галузевого архіву Служби безпеки України узагальнено та проаналізовано дані щодо обвинувачень репресованих в Україні у 1937-1938 рр. In clause on the basis of the documents of State branch archive of Service of safety of Ukraine the data about accusation of people unoler punitive measures were generalize and analyzed.