Любомир Винар: Біобібліографічний покажчик (1948-2007) - Піскун, В.М. (Український історичний журнал, 2008)
Рецензія на книгу: Любомир Винар: Біобібліографічний покажчик (1948–2007). – Л.; Острог; Париж; Нью-Йорк, 2007. – 576 с., портр. 68 с. іл.