М.Коженьовський, М.Мондзік, Д.Тарасюк. Доля блукачів. Польські біженці в Російській імперії у роки Першої світової війни - Жванко, Л.М. (Український історичний журнал, 2008)
Рецезія на книгу: М. Коженьовський, М. Мондзік, Д. Тарасюк. Доля блукачів. Польські біженці в Російській імперії у роки Першої світової війни. – Люблін: Видавництво університету Марії Кюрі-Склодовської, 2007. – 238 с.