І.Стороженко. Богдан Хмельницький і Запорозька Січ кінця XVI - середини XVII століть. - Кн.2: Генезис, еволюція та реформування організаційної структури Січі - Заруба, В.М. (Український історичний журнал, 2008)
Рецензія на книгу: І. Стороженко. Богдан Хмельницький і Запорозька Січ кінця ХVІ – середини ХVІІ століть. – Кн.2: Генезис, еволюція та реформування організаційної структури Січі. – Дніпродзержинськ, 2007. – 415 с.