Олександр Кошиць як виконавець народних пісень - Масенко, П. (Народна творчість та етнографія, 2002)
"… Вартість української пісні незмірна, але щоб здобути признання цілого світу, треба було, щоб її заспівав Кошиць". Олекса Чехівський.