Різдвяні святки - Номис, М. (Народна творчість та етнографія, 2002)
У наступному листі погомоню з вами про Багату кутю. Лист 2-й. Багата кутя. Продовження. Початок див. НТЕ, № 1, 2000 р. і № 1, 2001 р.