В.Ф.Деревінський. Ставлення ОУН(б) і УПА до сусідніх народів та національних меншин - Кучер, В.І. (Український історичний журнал, 2008)
Рецензія на книгу: В.Ф. Деревінський. Ставлення ОУН(б) і УПА до сусідніх народів та національних меншин. – К., 2006. – 148 с.