В.Б.Молчанов. Життєвий рівень чиновників правоохоронних установ в Україні у ХІХ - на початку ХХ ст. - Казьмирчук, Г.Д.; Крижановська, О.О. (Український історичний журнал, 2008)
Рецензія на книгу: В.Б. Молчанов. Життєвий рівень чиновників правоохоронних установ в Україні у ХІХ – на початку ХХ ст. – К., 2007 – 113 с.