Д.Вирський. Околиця Ренесансу: річпосполитська історіографія України (XVI - середина XVII ст.) - Вісліч, Т. (Український історичний журнал, 2008)
Рецензія на книгу: Д. Вирський. Околиця Ренесансу: річпосполитська історіографія України (XVI – середина XVII ст.). – К.: Інститут історії України НАН України, 2007. – Ч.1–2: 326+175 с.