Й.Баберовскі. Червоний терор: Історія сталінізму - Гогун, О.С. (Український історичний журнал, 2008)
Рецензія на книгу: Баберовскі Йорґ. Червоний терор: Історія сталінізму / Пер. з нім. – К.: КІС, 2007. – 280 с.