«Земледельческая газета» як джерело до історії соціально-економічної думки України 30-50-х pp. XIX ст. - Литвинова, Т.Ф. (Український історичний журнал, 2008)
Стаття присвячена огляду матеріалів українського дворянства, уміщених в одному з центральних спеціальних економічних видань Російської імперії, а також виявленню їх інформативних можливостей для дослідження проблем соціальної, економічної та інтелектуальної історії України. The article is dedicated to the review of Ukrainian nobility’s materials, contained in one of special central economical publications of the Russian Empire and to discovering of their informational opportunities for examining the problems of social, economic and intellectual history of Ukraine.