Методологічні аспекти дослідження проблем податкової політики в українських ґуберніях Російської імперії у першій половині XIX ст. - Орлик, В.М. (Український історичний журнал, 2008)
Стаття присвячена проблемам методології дослідження податкової політики російського царату в українських ґуберніях у дореформений період. The article is dedicated to the problem of the research methodology of the taxation policy under Russian tsarism in the Ukrainian provinces in pre-reformation period.