Українське наукове товариство і творення національної університетської освіти (1917-1920 рр.) - Завальнюк, О.М. (Український історичний журнал, 2008)
З’ясовується питання про участь УНТ та його найбільш активних членів у творенні і забезпеченні функціонування українських університетів – важливих осередків національного відродження українства. The article reveals the items on UNC (Ukrainian National Community) participation, its active members in creating and providing the functioning of Ukrainian national universities-sufficient centers of reviving the Ukrainian in 1917–1920.