Князі Масальські: документи і матеріали XVI ст. - Безпалько, В.В. (Український історичний журнал, 2008)
Рецензія на книгу: Князі Масальські: документи і матеріали XVI ст. / Підготовка до друку й авторський текст Андрія Блануци, Дмитра Ващука. – К.: Університетське видавництво «Пульсари», 2007. – 176 с.