Сучасне документознавство в Україні: концепції, перспективи розвитку - Бездрабко, В.В. (Український історичний журнал, 2008)
У статті проаналізовано сучасні концепції розвитку документознавства, репрезентовані працями провідних українських дослідників. Висвітлено особливості, відмінності та подібності тлумачення змісту документознавства, бачення структури дисципліни, об’єктно-предметної сфери, міждисциплінарних зв’язків, а також перспектив розвитку. The modern concepts of documentary studies development represented in the works of Ukrainian prominent researchers have been analyzed in the article. The peculiar, different and common approaches in their interpreting of the content of documentary science, discipline structure understanding, subject-object sphere, interdisciplinary links, and development prospects have been highlighted.