Архів Івана Крип'якевича: Інвентарний опис - Ясь, О.В. (Український історичний журнал, 2007)
Рецензія на книгу: Архів Івана Крип’якевича: Інвентарний опис / Упор. Я.Федорук; наук. ред. І.Бутич, Я.Дашкевич, О.Купчинський. — К.; Л., 2005. — XXX, 252 с.