В'ячеслав Липинський: постать на тлі доби - Осташко, Т.С. (Український історичний журнал, 2007)
У статті розкриваються головні етапи формування політичної концепції В.Липинського та її роль у розвитку української суспільно-політичної думки. The article reveals the main stages of formation of V.Lypyns’kyi’s political conception and its role in the development of Ukrainian socio-political thought.