Перевидання книги Дмитра Ревуцького про український епос і мистецтво бандуристів - Сікорська, І. (Народна творчість та етнографія, 2002)
Визначною подією в культурному житті України стало перевидання книжки визначного вченого Дмитра Ревуцького "Українські думи та пісні історичні" (1919), здійснене видавничим центром "Асоціації етнологів" при Інституті мистецтвознавства, фольклористики та етнології ім. М. Т. Рильського НАН України. Книжка зацікавить не тільки бандуристів — безпосередніх виконавців чи фольклористів-науковців, але й усіх, небайдужих до історії українського народу.