До джерел українського музикознавства - Шевчук, О. (Народна творчість та етнографія, 2002)
Огляд повного видання музикознавчих праць корифея західноукраїнської музики Станіслава Людкевича "Дослідження, статті, рецензії, виступи". У 2-х тт. / Упорядкування, редакція, переклади, примітки і бібліографія 3. Штундер. — Львів: вид-во М. Коць, 1999—2000.