Конференція народознавців у Кам'янці-Подільському - Коваль-Фучило, І. (Народна творчість та етнографія, 2002)
18-19 червня 2002 року в м. Кам'янець-Подільський, у приміщенні педагогічного університету відбулась ІІІ Всеукраїнська наукова конференція "Проблеми етнології, фольклористики, мистецтвознавства Поділля та Південно-Східної Волині: історія і сучасність".