Книжка про кіномитців України - Литвинова, О. (Народна творчість та етнографія, 2002)
Рецензія на книгу: "Український біографічний кінодовідник" (Київ, АВДІ, 2001. Відп. ред. акад. НАНУ О.Г. Костюк, 46 д.а.).