Довідник про українців Пряшівщини - Федонюк, В. (Народна творчість та етнографія, 2002)
Рецензія на книгу: Краєзнавчий словник русинів-українців Пряшівщини. — Пряшів: Союз русинів-українців Словацької республіки, 1999. - 500 с.