Голос корифея українського співу XX століття - Москалець, О. (Народна творчість та етнографія, 2002)
Нові видання альбомів із записами Бориса Гмирі. Напередодні 100-річного ювілею від дня народження Бориса Романовича Гмирі побачили світ ще три компакт-диски із записами його голосу, які загалом містять 65 творів. Їхню програму склали, відповідно, українські народні пісні в супроводі Капели бандуристів України, оркестру народних Інструментів та українські пісні й романси з різним супроводом.