Мотика Г. Український партизанський рух 1942-1960. Діяльність Організації українських націоналістів та Української повстанської армії - Гогун, А.С.; Кентій, А.В. (Український історичний журнал, 2007)
Рецензія на книгу: Мотика Ґ. Український партизанський рух 1942—1960. Діяльність Організації українських націоналістів і Української повстанської армії. — Варшава: Ритм, 2006. - 720 с.