Климецький М. Галицька Соціалістична Радянська республіка. Окупація Східної Малопольщі (Галичини) Червоною армією в 1920р. - Ільюшин, І.І. (Український історичний журнал, 2007)
Рецензія на книгу: Климецький M. Галицька Соціалістична Радянська Республіка. Окупація Східної Малопольщі (Галичини) Червоною армією в 1920 р. — Торунь: Видавництво університету ім. Миколая Коперника, 2006. — 229 с.