Комерціалізація результатів науково-дослідних робіт: проблеми і перспективи - Денисюк, В. (Видавничий дім "Академперіодика" НАН України, 2006)
Розглядаються проблеми і перспективи комерціалі
зації результатів науково дослідних та дослідно кон
структорських робіт. Аналізується статистика у сфері
впровадження інновацій на промислових підприєм
ствах. Наголошується на необхідності створення дер
жавної програми комплексних заходів, яка б регулю
вала інноваційне підприємництво в Україні. The problems and prospects of commercialization of
research and design work results are described. The
statistics of innovation implementation in production
companies is analyzed. The necessity of development of
state integrated action item program that regulates
innovation enterprise in Ukraine is highlighted.