Б.Ґанцаж. Ми, шляхта українська... Нарис життя і діяльності Вацлава Липинського 1882-1914 - Зашкільняк, Л.О. (Український історичний журнал, 2007)
Рецензія на книгу: Gancarz B. My, szlachta ukraitiska... Zarys zycia i dzialalnoäci Waclawa Lipiüskiego 1882—1914. — Krak6w: Wydawnictwo ARKANA, 2006. — 330 s. Ґанцаж Б. Ми, шляхта українська... Нарис життя і діяльності Вацлава Липинського 1882—1914. — Краків: Видавництво АРКАНА, 2006. — 330 с.