Г.Я.Рудий. Преса України 1917 - 1920 pp. як об'єкт дослідження української культури: джерелознавчий і методологічний аспекти - Даниленко, В.М. (Український історичний журнал, 2007)
Рецензія на книгу: Рудий Г.Я. Преса України 1917—1920 рр. як об'єкт дослідження української культури: джерелознавчий і методологічний аспекти. — К.: Інститут історії України НАН України, 2005. — 501 с.