Правобережна Україна в міжнародній торгівлі зерном наприкінці XVIII - у першій половині XIX ст. - Решетченко, Д.В. (Український історичний журнал, 2007)
У статті описується роль правобережних губерній України в хлібному експорті Російської імперії наприкінці XVIII - в першій половині XIX ст. Також розглядаються основні шляхи, кількість та особливості збуту зернових. The given article describes the role of the Right-bank provinces in the export of a grain of Russian empire at the end XIX and the beginning of the XX centuries. Also to be considered the main a ways, a quantity and peculiarity of the sale of grain crops.