Л.В.Низова. Інтеграція дрібного виробника-власника в радянську соціально-економічну систему - Сушко, О.О. (Український історичний журнал, 2007)
Рецензія на книгу: Низова Л.В. Інтеграція дрібного виробника-власника в радянську соціально-економічну систему. — К.: Інститут історії України НАН України, 2006. — 397 с.