Л.Алексієвець. Польща: Утвердження незалежної держави 1918-1926 - Віднянський, С.В.; Рубльов, О.С. (Український історичний журнал, 2007)
Рецензія на книгу: Алексієвець Л. Польща: утвердження незалежної держави 1918—1926. — Тернопіль: Підручники і посібники, 2006. — 448 с.