Епоха академіка Вавилова - Бандальєр, Г. (Видавничий дім "Академперіодика" НАН України, 2006)
Рецензія на книгу: В.И. Глазко. Николай Иванович Вавилов и его время. Хроника текущих событий. — К.: РА NOVA, 2005. — 448 с.