«Український історичний журнал»: півстоліття в науці - Гуржій, О.І.; Донік, О.М. (Український історичний журнал, 2007)
Стаття присвячена ретроспективному огляду півстолітнього шляху, що його пройшов «Український історичний журнал» - провідне і тривалий час єдине видання історичного профілю в Україні. The article covers the retrospective survey of half-centennial way that «Ukrainian Historical Journal» – the leading and for a long time the only publication of historical profile in Ukraine – is through.