Пам’яті Людмили Валентинівни Студьонової (1942–2025) (Сiверянський літопис, 2025)
3 березня 2025 р. надійшла сумна звістка про смерть нашої колеги Людмили Студьонової – заслуженого працівника культури України, відомої чернігівської бібліотекарки-бібліографа, дослідниці, журналістки, публіцистки, просвітянки, яка присвятила своє життя науковій роботі в галузі краєзнавства. На 84-му році життя перестало битися її велике гаряче серце, в якому до останнього дня не згасала любов до Чернігівщини та її історії.