Пам’яті Григорія Васильовича Самойленка (1935–2025) (Сiверянський літопис, 2025)
2 лютого 2025 р. перестало битися серце Григорія Васильовича Самойленка – відомого вченого і краєзнавця, доктора філологічних наук, професора Ніжинського державного університету імені Миколи Гоголя. У пам’яті колег, учнів і друзів Григорій Васильович Самойленко назавжди залишиться невтомним дослідником і щирим краєлюбом. Залишаться в пам’яті його погляд, сповнений непідробної доброти, душевність і м’який гумор, природна інтелігентність і високі моральні чесноти.