80-річчя члена-кореспондента НАН України В. М. Пугача (Вісник НАН України, 2025)
30 січня виповнюється 80 років доктору фізико-математичних наук, професору, завідувачу відділу фізики високих енергій Інституту ядерних досліджень (ІЯД) НАН України члену-кореспонденту НАН України Валерію Михайловичу Пугачу.