75-річчя академіка НАН України О. М. Пономаренка (Вісник НАН України, 2025)
14 січня виповнюється 75 років провідному вченому в галузі ізотопної геохронології та геохімії ізотопів доктору геологічних наук, директору Інституту геохімії, мінералогії та рудоутворення ім. М.П. Семененка НАН України, академіку-секретарю Відділення наук про Землю НАН України академіку НАН України Олександру Миколайовичу Пономаренку.