75-річчя академіка НАН України М. С. Веселовського (Вісник НАН України, 2025)
6 січня виповнюється 75 років відомому вченому в галузі біофізики, електрофізіології, нейробіології та фізіології нервової системи доктору біологічних наук, професору, академіку НАН України Миколі Сергійовичу Веселовському.