Із зали засідань Президії НАН України (13 листопада 2024 р.) (Вісник НАН України, 2025)
На засіданні Президії НАН України 13 листопада 2024 р. року розглядалися такі питання: - радіоелектронні технології в Україні: проблеми і перспективи (доповідач — член-кореспондент НАН України Ю.Ф. Логвінов); - числове дослідження хвильових властивостей тривимірних пружних метаматеріалів (доповідач — доктор фізико- математичних наук В.В. Михаськів); - про нагородження відзнаками НАН України та Почесними грамотами НАН України і Центрального комітету профспілки працівників НАН України ( доповідач — академік НАН України В.Л. Богданов); - кадрові та поточні питання.