75-річчя академіка НАН України Е. М. Лібанової (Вісник НАН України, 2025)
12 лютого виповнюється 75 років відомому вченому-економісту, демографу доктору економічних наук, професору, академіку НАН України Еллі Марленівні Лібановій.