70-річчя члена-кореспондента НАН України В. В. Мохора (Вісник НАН України, 2025)
14 березня виповнюється 70 років відомому вченому в галузі електронного моделювання та кібербезпеки в енергетиці докторові технічних наук, професору, члену-кореспонденту НАН України Володимиру Володимировичу Мохору.