Із зали засідань Президії НАН України (22 січня 2025 р.) (Вісник НАН України, 2025)
На засіданні Президії НАН України 22 січня 2025 р. року розглядалися такі питання: - шляхи посилення ефективності дії ліків (доповідач — член-кореспондент НАН України Р.С. Стойка); - перспективні нанорозмірні сегнетоелектрики, сумісні з напівпровідниковими технологіями (доповідач — доктор фізико-математичних наук Є.А. Єлісєєв); - про нагородження відзнаками НАН України ( доповідач — академік НАН України В.Л. Богданов); - кадрові та поточні питання.