75-річчя члена-кореспондента НАН України С. О. Соловйова (Вісник НАН України, 2025)
11 квітня 2025 р. виповнюється 75 років доктору хімічних наук, професору, члену-кореспонденту НАН України Сергію Олександровичу Соловйову.