Про результати виконання цільового науково-технічного проєкту НАН України "Створення і впровадження інфраструктури відкритої науки в НАН України (OPENS)" на 2023—2024 роки (стенограма доповіді на засіданні Президії НАН України 19 лютого 2025 р.) - Хіміч, О.М. (Вісник НАН України, 2025)
У доповіді наголошено, що в результаті виконання в 2023—2024 рр. цільового науково-технічного проєкту НАН України «Створення і впровадження інфраструктури відкритої науки в НАН України (OPENS)» в Академії створено інфраструктуру відкритої науки та затверджено основні нормативні акти щодо її діяльності. The report emphasizes that as a result of the implementation of the NAS of Ukraine’s targeted scientific and technical project “Creation and Implementation of Open Science Infrastructure at the NAS of Ukraine (OPENS)” in 2023—2024, an open science infrastructure was created at the Academy and the main regulatory acts regarding its activities were approved.