Із зали засідань Президії НАН України (19 лютого 2025 р.) (Вісник НАН України, 2025)
На засіданні Президії НАН України 19 лютого 2025 р. року розглядалися такі питання: - створення поліфункціональних наноматеріалів: стан, проблеми і перспективи (доповіда ч — академік НАН України Р.В. Вовк); - формальні та інтелектуальні методи автоматизації проєктування програмних систем (доповідач — доктор фізико-математичних наук А.Ю. Дорошенко); - про результати виконання цільового науково-технічного проєкту НАН України «Створення і впровадження інфраструктури відкритої науки в НАН України (OPENS)» на 2023—2024 роки (доповідач — академік НАН України О.М. Хіміч); - про нагородження відзнаками НА Н України (доповідач — академік НАН України В.Л. Богданов); - кадрові та поточні питання.