Із зали засідань Президії НАН України (5 лютого 2025 р.) (Вісник НАН України, 2025)
На засіданні Президії НАН України 5 лютого 2025 р. року розглядалися такі питання: - людський капітал України: втрати внаслідок війни і перспективи повоєнного відродження (доповідач — академік НАН України Е.М. Лібанова); - інноваційні підходи до переробки радіоактивних відходів об’єктів ядерно-паливного циклу з метою досягнення цілей сталого розвитку держави (доповідач — академік НАН України Ю.Л. Забулонов); - про нагородження відзнаками НАН України (д оповідач — академік НАН України В.Л. Богданов); - кадрові та поточні питання.