70-річчя члена-кореспондента НАН України М. Ю. Кузнєцова (Вісник НАН України, 2025)
30 травня виповнюється 70 років відомому вченому в галузі теорії надійності складних систем докторові технічних наук, професору, лауреату Державної премії України в галузі науки і техніки, премії імені В.М. Глушкова НАН України, члену-кореспонденту НАН України Миколі Юрійовичу Кузнєцову.